TW Commercial

TW Commercial Real Estate is gespecialiseerd in de aan- en verkoop van commercieel vastgoed voor zowel beleggers als eigenaar-gebruikers.

TW Commercial adviseert en begeleidt haar opdrachtgevers bij de aan- en verkoop van commercieel vastgoed in Nederland, waaronder kantoren, winkels, industrieel vastgoed en zorgvastgoed.  Het kan daarbij gaan om vastgoedbeleggingen, maar ook om vastgoed voor eigen (zakelijk) gebruik. In deze trajecten begeleiden wij onze opdrachtgevers vanaf de due diligence fase tot aan het moment van notariële levering.  Daarbij gaat de aandacht van onze ervaren adviseurs uit naar de diverse commerciële, juridische, fiscale en bouw- en milieutechnische aspecten van het betreffende vastgoed. Vanwege onze brede vastgoedkennis en ervaring zijn wij in staat om een optimaal transactieresultaat voor onze opdrachtgevers te bereiken. Door onze compacte organisatie is daarbij volledige aandacht en een onafhankelijke aanpak gegarandeerd.

Maar onze dienstverlening stopt niet met de acquisitie van vastgoed. Wij voegen graag optimaal waarde toe aan het verworven vastgoed gedurende het exploitatieproces na verwerving. Derhalve is TW Commercial ook actief op het gebied van asset management. Door een proactieve manier van managen zijn wij succesvol in het verbeteren van de verhuurcondities, verminderen van exploitatiekosten, verduurzaming en derhalve in het maximaliseren van de onderliggende marktwaarde.

drs. P.A. (Paul) Weenink MRICS

Partner TW Commercial Real Estate
+31 (0)6 46 74 77 86
paul@twcommercial.nl

Services TW Commercial

TRANSACTIEMANAGEMENT

TW Commercial kan u professioneel begeleiden bij het gehele proces van aan- en verkoop van alle soorten bedrijfsmatig vastgoed. Ons team beschikt over de benodigde creativiteit, kennis, marktinformatie en netwerken om uw doelstellingen te bereiken. Wij streven daarbij naar een langdurige samenwerking met onze opdrachtgevers.

ASSET MANAGEMENT

TW Commercial focust haar dienstverlening op het gebied van asset management op het toevoegen van waarde aan het beheerde vastgoed en het optimaliseren van het exploitatieresultaat.