TW Residential

TW Residential biedt een volledig dienstenpakket op het gebied van woningbeleggingen. TW Residential staat voor professioneel, betrokken advies en management ten aanzien van woningportefeuilles.

Met ons netwerk en ervaring zijn wij in staat om de juiste woningbeleggingen te vinden die aansluiten bij het investeringsprofiel van de klant. Wij voeren een grondig en volledig due diligence uit ten aanzien van de te verwerven complexen, voeren de onderhandelingen, stellen een gedetaillieerde meerjaren rendementsprognose op, structureren de belegging op maat en managen / beheren het vastgoed conform het strategisch exploitatie-advies dat wij bij aankoop van de investering aan de belegger gegeven hebben.

Hein Peeters MSRE

Master of Science in Real Estate

+31 (0) 6 2708 8003
h.peeters@twresidential.nl
› Download v-card

Amanda van de Staak

TW Residential Vastgoedmanager

+31 (0)6 15 473 661
a.vandestaak@twresidential.nl

Romano van Koot

TW Residential Analist

+31 (0) 6 213 653 47
r.vankoot@TWResidential.nl

Services TW Residential

AANKOOPBEGELEIDING

Op basis van het investeringsprofiel van onze klanten is TW Residential altijd in staat om de best passende beleggingen te selecteren.

ASSET MANAGEMENT

Asset management van een woningportefeuille door TW Residential, betekent professioneel en betrokken management variërend van strategisch advies tot dagelijks beheer.