Over ons

“TW Real Estate bestaat uit specialistische en onafhankelijke teams van adviseurs met een jarenlange kennis en ervaring in het commerciële vastgoed en woningbeleggingen.”

TW Real Estate is een partnerstructuur bestaande uit TW Real Estate Investment Management (TW REIM), TW Residential en TW Commercial. De partners in TW Real Estate onderscheiden zich als specialistische en onafhankelijke teams van adviseurs met een jarenlange kennis en ervaring in het commerciële en residentiele vastgoed.

TW REIM adviseert private en institutionele vastgoedbeleggers bij het herstructureren van hun portefeuille en/of vastgoed organisatie, ter optimalisatie van hun directe exploitatierendementen. TW Residential richt zich op het investment management en asset management van woningbeleggingen. TW Commercial Real Estate is gespecialiseerd in het adviseren van beleggers en eigenaar-gebruikers bij de aan- en verkoop van commercieel vastgoed, alsmede in het asset- en property management van dit vastgoed.

Met deze drie op zichzelf staande disciplines die zowel intern als extern een geheel vormen, biedt TW Real Estate een zeer hoogwaardige advisering aan zowel beleggers als aan eigenaar gebruikers van vastgoed.

Willem Hendrik van de Wetering MRE MRICS

Partner TW Real Estate Investment Management

+31 (0)6 53 814 856
willemhendrik.vandewetering@twreim.nl
› Download v-card

In juli 2011 heeft Willem Hendrik TW REIM (Real Estate Investment Management) opgericht en sindsdien treedt hij op als strategisch adviseur voor diverse  vastgoedinvesteerders.

Willem Hendrik was hiervoor meer dan 10 jaar werkzaam bij CBRE, gedurende de laatste jaren als Executive Director Capital Markets. Vanuit deze hoedanigheid had hij zitting in de Board of Directors en was hij onder meer verantwoordelijke voor de afdelingen Beleggingen en Hotels.
Willem Hendrik begon bij CBRE als commercieel vastgoedmanager, waarbij hij gezamenlijk verantwoordelijk was voor het reorganiseren en professionaliseren van de op dat moment nog relatief jonge Property Management afdeling binnen CBRE. Halverwege de jaren negentig begint Willem Hendrik zijn carrière bij het destijds beursgenoteerde vastgoedfonds Uni-Invest (tegenwoordig Merin) als Asset ManagerDe opgedane kennis en ervaring, alsmede het opgebouwde netwerk, zet Willem Hendrik nu succesvol in als strategisch adviseur van institutionele en private beleggingsfondsen.
Willem Hendrik heeft zijn vastgoedstudie gedaan aan de Amsterdam School of Real Estate, Universiteit van Amsterdam en heeft de titel Master in Real Estate (MRE) in 2006 gehaald. Daarnaast is hij een Member of the Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS).

Hein Peeters MSRE

Partner TW Residential

+31 (0) 6 270 880 03
h.peeters@twresidential.nl
› Download v-card

In oktober 2014 start Hein met TW Residential en adviseert private en institutionele beleggers bij de aankoop en het management van woningbeleggingen.

Van 2009 tot medio 2014 is Hein actief als Investment manager bij een van de grootste particuliere investeerders van Nederland (Newomij). Hein is betrokken bij de verwerving van diverse woningbeleggingsportefeuilles van in totaal ca. 1.500 huurwoningen. De totale waarde van de vastgoedportefeuille bedroeg ca. 900 mln euro en Hein was binnen deze organisatie lid van het Management Team.
Hein was hiervoor ruim 4 jaar werkzaam voor Wereldhave NV als portefeuillemanager. Binnen deze organisatie was hij commercieel verantwoordelijk voor de Nederlandse portefeuille kantoren en bedrijfsgebouwen. Van 2001 tot 2005 was Hein werkzaam voor PriceWaterhouseCoopers (PwC) in de functie van Real Estate Consultant. De voornaamste activiteiten bestonden uit de taxatie van diverse typen vastgoed.
De belangrijkste elementen in de carrière van Hein zijn tot op heden geweest; taxaties, portefeuille management en acquisities. Deze opgedane kennis en ervaring worden verenigd in zijn de huidige rol bij TW Residential.
Hein heeft zijn vastgoedstudie gedaan aan de Amsterdam School of Real Estate, Universiteit van Amsterdam en heeft de titel Master of Science in Real Estate (MSRE) in 2008 gehaald.

 

Paul Weenink

drs. P.A. (Paul) Weenink MRICS

Partner TW Commercial Real Estate

+31 (0)6 46 74 77 86
paul@twcommercial.nl

In november 2020 is Paul gestart met TW Commercial Real Estate en adviseert beleggers en eigenaar-gebruikers bij de aan- en verkoop van commercieel vastgoed en verzorgt voor haar opdrachtgevers het bijbehorende asset management.

Paul Weenink heeft ruim 25 jaar werkervaring in de commerciële vastgoedsector. Hij startte zijn carrière in het commercieel vastgoed bij CB Richard Ellis, als taxateur en later als beleggingsmakelaar. De functie van beleggingsmakelaar vervolgde hij bij DTZ Zadelhoff en bij de door hem mede opgerichte bedrijfsmakelaardij Palzuid Vastgoed. Na Palzuid deed hij, zowel in dienstverband als ondernemer, ervaring op in de exploitatie van business centers. Voor de aansluiting bij TW Real Estate werkte Paul ruim 8 jaar bij Stedenrij als consultant, in welke functie hij een aantal grote ondernemingen adviseerde op het gebied van corporate real estate. Naast bovengenoemde functies is Paul geregistreerd (bij RICS en NRVT) als taxateur van bedrijfsmatig vastgoed.

Paul rondde aan de Universiteit van Leiden zijn studie Bestuurskunde af en volgende nadien diverse vastgoedopleidingen. Daarnaast is hij Member of the Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS).

Maartje Taminiau

Maartje Taminiau

TW Real Estate Investment Management B.V.

+31 (0) 6 22 508 767
maartje.taminiau@twreim.nl
maartje@twcommercial.nl

Maartje Taminiau  is binnen TW Real Estate actief voor TW Real Estate Investment en TW Commercial vastgoed.

Door de ruime ervaring van Maartje binnen diverse disciplines, zowel binnen als buiten het vastgoed, kan zij zowel de gebruiker als de belegger adviseren met betrekking tot hun vastgoed vraagstukken. Na 6 jaar werkzaam te zijn geweest bij CB Richard Ellis in de rol van senior consultant op de verhuur en corporate real estate afdeling is zij daarna 6 jaar werkzaam geweest bij EPAC property consultants (dochter onderneming van Boer&Croon). Bij EPAC richtte Maartje zich op  het begeleiden van bedrijven en organisaties bij (her)huisvestingsvraagstukken, consolidatie processen en het bepalen van een optimale huisvestingsstrategie.

Vervolgens heeft zij in 2012 de (zakelijke)  bedrijfsvoering op zich genomen binnen het bedrijf van haar broer en modeontwerper JANTAMINIAU. Ze heeft in die rol een commerciële en zakelijke inhaalslag gerealiseerd. Haar werkzaamheden varieerde van naast de zakelijke en commerciële verantwoordelijkheid  binnen JANTAMINIAU ook in het aansturen van het team, overleg met stakeholders en het eerste aanspreekpunt voor couture klanten.

Na 6 jaar deze rol te hebben vervuld werd het tijd om weer terug te keren naar haar originele passie: Het vastgoed. Door haar ‘drive’ voor haar klanten en hun doelstellingen, gecombineerd met haar dossierkennis en commerciële vaardigheden, behaalt zij een optimaal resultaat voor de opdrachtgevers van TW Real Estate. Maartje opereert in het vastgoed vanuit het adagium dat een huurder centraal moet staan.

Amanda van de Staak

TW Residential Vastgoedmanager

+31 (0)6 15 473 661
a.vandestaak@twresidential.nl

In april 2020 is Amanda van de Staak in dienst getreden bij TW Residential in de functie van Vastgoedmanager. Amanda is verantwoordelijk voor het management voor een deel van de woningportefeuilles die TW Residential voor haar institutionele klanten en private investeerders voert. Amanda heeft een achtergrond als Vastgoedbeheerder bij Bun. Binnen deze functie was zij medeverantwoordelijk voor het optimaliseren van de resultaten van de portefeuille en vormde zij een belangrijke schakel tussen o.a. beheerders, makelaars, aannemers en huurders. Daarvoor heeft zij ervaring opgedaan als Manager vastgoed beheer bij Staate Beheer in Den Haag.

In haar functie als Vastgoedmanager bij TW Residential stuurt ze dienstverlenende organisaties aan (beheerders/lokale verhuurmakelaars/ aannemers etc) onderhoudt contacten met alle stakeholders en bereidt hold-sell beslissingen voor. Haar activiteiten zijn erop gericht om de waarde, het rendement, de bezettingsgraad, de (huur) inkomsten van de portefeuille te optimaliseren. Amanda heeft een opleiding aan de Hotelschool afgerond en aangevuld met cursussen huurrecht, woningwaarderingsstelsel en huurrecht woonruimte, verhuur en calamiteiten.

Romano van Koot

TW Residential Analist

+31 (0) 6 213 653 47
r.vankoot@TWResidential.nl

In april 2019 is Romano van Koot in dienst getreden bij TW Residential als Analist Woningen. Romano biedt hierbij ondersteuning aan het asset management dat TW Residential voor diverse opdrachtgevers uitvoert.

Romano heeft zijn studie Vastgoed en Makelaardij aan de Saxion Hogeschool te Enschede afgerond.

In zijn nieuwe functie als jr. asset manager zal hij dienstverlenende organisaties gaan aansturen (beheerders/ lokale verhuurmakelaars/ etc) en rapportages verzorgen ten behoeve van de belegger. Zijn activiteiten zullen erop gericht zijn om de waarde, het rendement, de bezettingsgraad, de (huur)inkomsten van de portefeuille te optimaliseren. Daarnaast zal hij zijn kennis en ervaring inzetten ten behoeve nieuwe acquisities (due diligence/ marktanalyses).

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Neem contact met ons op, we staan u graag te woord.