Over ons

“TW Real Estate bestaat uit specialistische en onafhankelijke teams van adviseurs met een jarenlange kennis en ervaring in het commerciële vastgoed en woningbeleggingen.”

TW Real Estate is een partnerstructuur bestaande uit TW Real Estate Investment Management (TW REIM), TW Residential en TW Office Advisors. De partners in TW Real Estate onderscheiden zich als specialistische en onafhankelijke teams van adviseurs met een jarenlange kennis en ervaring in het commerciële en residentiele vastgoed.

TW REIM adviseert private en institutionele vastgoedbeleggers bij het herstructureren van hun portefeuille en/of vastgoed organisatie, ter optimalisatie van hun directe exploitatierendementen. TW Residential richt zich op het investment management en asset management van woningbeleggingen. TW Office Advisors adviseert en begeleidt (eind)gebruikers van kantoren en bedrijfsruimten bij het invullen van hun huisvestingsvraagstuk en het aangaan en optimaliseren van gebruiksovereenkomsten.

Met deze drie op zichzelf staande disciplines die zowel intern als extern een geheel vormen, biedt TW Real Estate een zeer hoogwaardige advisering aan zowel beleggers in- als aan gebruikers van vastgoed.

Ingver Faneyte

Partner TW Office Advisors

+31 (0) 6 2032 3294
ingver@twofficeadvisors.nl
› Download v-card

In september 2016 richt Ingver TW Office Advisors op, waarmee de derde tak van TW Real Estate een feit is. TW Office Advisors is specialist op het gebied van huisvestingsvraagstukken in commercieel vastgoed.

Ingver is van 2010 tot medio 2016 als Associate Director werkzaam bij Jones Lang LaSalle (JLL) in Amsterdam en Utrecht. Hier maakte hij deel uit van het Agency Leasing team en adviseerde hij talrijke binnen- en buitenlandse beleggers bij uiteenlopende transacties. Binnen JLL maakt Ingver vervolgens de overstap naar Tenant Representation & Corporate Solutions. Vanuit deze rol begeleidt hij zowel grote corporates als kleinere vastgoedgebruikers bij het invullen van soms complexe huisvestingsvraagstukken. Deze opdrachten lopen uiteen van enkele honderden tot meer dan 10.000 m² en worden landelijk uitgevoerd.
Ingver start zijn carrière in 2001 in de woningmakelaardij. In 2005 maakt hij de overstap naar het bedrijfsmatig vastgoed en werkt hij achtereenvolgens als Accountmanager bij Actys en als Senior Vastgoedadviseur bij Statement real estate in Utrecht. Zijn ruime kennis en ervaring aan zowel de eigenaars– als aan de gebruikerszijde van de onderhandelingstafel maken hem tot een unieke allround vastgoedadviseur. Hij is een resultaatgericht en slaagt er in om partijen tot elkaar te brengen.
Ingver studeerde Management Economie en Recht aan de Fontys Hogeschool, aangevuld met diverse vastgoed gerelateerde opleidingen en trainingen, waaronder de post-HBO opleiding Commercieel Vastgoed.

Willem Hendrik van de Wetering MRE MRICS

Partner TW Real Estate Investment Management

+31 (0)6 53 814 856
willemhendrik.vandewetering@twreim.nl
› Download v-card

In juli 2011 heeft Willem Hendrik TW REIM (Real Estate Investment Management) opgericht en sindsdien treedt hij op als strategisch adviseur voor diverse  vastgoedinvesteerders.

Willem Hendrik was hiervoor meer dan 10 jaar werkzaam bij CBRE, gedurende de laatste jaren als Executive Director Capital Markets. Vanuit deze hoedanigheid had hij zitting in de Board of Directors en was hij onder meer verantwoordelijke voor de afdelingen Beleggingen en Hotels.
Willem Hendrik begon bij CBRE als commercieel vastgoedmanager, waarbij hij gezamenlijk verantwoordelijk was voor het reorganiseren en professionaliseren van de op dat moment nog relatief jonge Property Management afdeling binnen CBRE. Halverwege de jaren negentig begint Willem Hendrik zijn carrière bij het destijds beursgenoteerde vastgoedfonds Uni-Invest (tegenwoordig Merin) als Asset ManagerDe opgedane kennis en ervaring, alsmede het opgebouwde netwerk, zet Willem Hendrik nu succesvol in als strategisch adviseur van institutionele en private beleggingsfondsen.
Willem Hendrik heeft zijn vastgoedstudie gedaan aan de Amsterdam School of Real Estate, Universiteit van Amsterdam en heeft de titel Master in Real Estate (MRE) in 2006 gehaald. Daarnaast is hij een Member of the Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS).

Hein Peeters MSRE

Partner TW Residential

+31 (0) 6 270 880 03
h.peeters@twresidential.nl
› Download v-card

In oktober 2014 start Hein met TW Residential en adviseert private en institutionele beleggers bij de aankoop en het management van woningbeleggingen.

Van 2009 tot medio 2014 is Hein actief als Investment manager bij een van de grootste particuliere investeerders van Nederland (Newomij). Hein is betrokken bij de verwerving van diverse woningbeleggingsportefeuilles van in totaal ca. 1.500 huurwoningen. De totale waarde van de vastgoedportefeuille bedroeg ca. 900 mln euro en Hein was binnen deze organisatie lid van het Management Team.
Hein was hiervoor ruim 4 jaar werkzaam voor Wereldhave NV als portefeuillemanager. Binnen deze organisatie was hij commercieel verantwoordelijk voor de Nederlandse portefeuille kantoren en bedrijfsgebouwen. Van 2001 tot 2005 was Hein werkzaam voor PriceWaterhouseCoopers (PwC) in de functie van Real Estate Consultant. De voornaamste activiteiten bestonden uit de taxatie van diverse typen vastgoed.
De belangrijkste elementen in de carrière van Hein zijn tot op heden geweest; taxaties, portefeuille management en acquisities. Deze opgedane kennis en ervaring worden verenigd in zijn de huidige rol bij TW Residential.
Hein heeft zijn vastgoedstudie gedaan aan de Amsterdam School of Real Estate, Universiteit van Amsterdam en heeft de titel Master of Science in Real Estate (MSRE) in 2008 gehaald.

 

Amanda van de Staak

TW Residential Vastgoedmanager

+31 (0)6 15 473 661
a.vandestaak@twresidential.nl

In april 2020 is Amanda van de Staak in dienst getreden bij TW Residential in de functie van Vastgoedmanager. Amanda is verantwoordelijk voor het management voor een deel van de woningportefeuilles die TW Residential voor haar institutionele klanten en private investeerders voert. Amanda heeft een achtergrond als Vastgoedbeheerder bij Bun. Binnen deze functie was zij medeverantwoordelijk voor het optimaliseren van de resultaten van de portefeuille en vormde zij een belangrijke schakel tussen o.a. beheerders, makelaars, aannemers en huurders. Daarvoor heeft zij ervaring opgedaan als Manager vastgoed beheer bij Staate Beheer in Den Haag.

In haar functie als Vastgoedmanager bij TW Residential stuurt ze dienstverlenende organisaties aan (beheerders/lokale verhuurmakelaars/ aannemers etc) onderhoudt contacten met alle stakeholders en bereidt hold-sell beslissingen voor. Haar activiteiten zijn erop gericht om de waarde, het rendement, de bezettingsgraad, de (huur) inkomsten van de portefeuille te optimaliseren. Amanda heeft een opleiding aan de Hotelschool afgerond en aangevuld met cursussen huurrecht, woningwaarderingsstelsel en huurrecht woonruimte, verhuur en calamiteiten.

Romano van Koot

TW Residential Junior Asset Manager

+31 (0) 6 213 653 47
r.vankoot@TWResidential.nl
› Download v-card

In april 2019 is Romano van Koot in dienst getreden bij TW Residential als Junior Asset Manager Woningen. Romano biedt hierbij ondersteuning aan het asset management dat TW Residential voor diverse opdrachtgevers uitvoert.

Romano heeft zijn studie Vastgoed en Makelaardij aan de Saxion Hogeschool te Enschede afgerond.

In zijn nieuwe functie als jr. asset manager zal hij dienstverlenende organisaties gaan aansturen (beheerders/ lokale verhuurmakelaars/ etc) en rapportages verzorgen ten behoeve van de belegger. Zijn activiteiten zullen erop gericht zijn om de waarde, het rendement, de bezettingsgraad, de (huur)inkomsten van de portefeuille te optimaliseren. Daarnaast zal hij zijn kennis en ervaring inzetten ten behoeve nieuwe acquisities (due diligence/ marktanalyses).

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Neem contact met ons op, we staan u graag te woord.