TW Commercial begeleid verkoop bedrijfscomplex aan Spinveld 74 in Breda

TW Commercial Real Estate begeleid bij verkoop van bedrijfscomplex aan Spinveld 74 in Breda

Het bedrijfscomplex bestaat uit circa 4.663 m2 v.v.o. showroom-,  winkel-, kantoor-, magazijn-, werkplaats- en woonruimte en is gelegen op een perceel grond van 10.470 m2 . Deze bedrijfsruimte is verhuurd aan Autobedrijf Van Beek en Motorkleding Store Breda. Daarnaast behoort tot het object van verkoop een perceel grond  van 570 m2 dat is verhuurd aan Tinq ten behoeve van de exploitatie  van een onbemand tank station. 

Het object is gelegen aan Spinveld 74a en 74 respectievelijk aan de Lunetstraat 160 en 162, op  bedrijventerrein “Emer-Zuid” in Breda. Dit bedrijventerrein ligt strategisch en is zowel via de noordelijke rondweg vanaf de A16 als de A27 goed te bereiken. Het terrein wordt omsloten door de Lunetstraat, Backer en Ruebweg en de Nieuwe Kadijk. Tevens is er via dit bedrijventerrein ontsluiting via het water de Mark en zijn er op korte afstand havenfaciliteiten.

TW Commercial Real Estate heeft Bexhill Beleggingen B.V. begeleid bij de verkoop van het object aan twee particuliere beleggers.