Bridges koopt 4 karakteristieke panden in het Maliekwartier

TW Real Estate heeft namens Bridges Real Estate de aankoop begeleid van 4 panden aan de Maliebaan te Utrecht. 

Karakteristieke panden

De karakteristieke kantoorvilla’s aan de Maliebaan zijn gelegen op een prominente zichtlocatie. Zoals de statige gevels doen vermoeden, dragen de kantoorvilla’s uit omstreeks 1900 een rijke geschiedenis met zich mee. De panden aan de Maliebaan 25 en 35 beschikken beiden over ca. 650 m² en een stadstuin. Het tussengelegen pand aan de Maliebaan 27 is gebouwd in een karakteristiek neoclassicistische stijl met een witte gevel en omvat ca. 450 m² en een buitenruimte. Het koetshuis aan de 2e Korte Baanstraat 7 omvat ca. 200 m² en ligt verscholen achter de gevels van de Maliebaan. Alle panden worden op dit moment volledig verhuurd.

De mooiste plek van Utrecht

Als een van de groenste lanen van Utrecht is de Maliebaan een zeer geliefde plek om te wonen en werken. Om de hoek bevindt zich het levendige winkelgebied Maliekwartier, gevormd door de Burgemeester Reigerstraat en de Nachtegaalstraat. Naast winkels voor de dagelijkse boodschappen zijn hier unieke, lokale zaken gevestigd. Het Maliekwartier is goed bereikbaar via de rijkswegen A12, A27 en A28. De binnenstad van Utrecht, het Centraal Station en diverse parken zijn op loopafstand, net als bezienswaardigheden zoals het Spoorwegmuseum en de Dom.

Over Bridges Real Estate

Bridges Real Estate is het vastgoedbedrijf van de familie Vermaat. Het bedrijf werkt vanuit de visie dat vastgoed voor bewoners en bezoekers meer is dan een gebouw. Paul Vermaat: “Vastgoed is een plek waar doelen worden gerealiseerd en dromen worden waargemaakt. Ons doel is om gewilde plekken te creëren en beheren, nu en in de toekomst”.

De transactie is op initiatief van TW tot stand gekomen, waarbij TW Real Estate de belangen van de Koper behartigde.