TW Residential koopt 66 appartementen aan en verzorgt het assetmanagement

TW Residential koopt 66 appartementen aan en verzorgt het assetmanagement

TW Residential koopt 66 huurappartementen aan van een woningcorporatie in Vlaardingen ten beheove van FIFPro Properties BV.

Het complex is gerealiseerd in 2010 en bestaat uit 66 drie- en vierkamerappartementen waaronder zes penthouses verdeeld over drie gebouwen van elk zes verdiepingen. In de ondergrondse garage bevinden zich zeventig parkeerplaatsen. De verkoop van deze woningen past in de strategie van de woningcorporatie om zich meer te richten op het gereguleerde woningbezit.

De investeringsvolumes voor woningbeleggingen bestonden de afgelopen jaren voornamelijk uit zeer grote volumes per transactie. “Wij merken dat er juist veel partijen zijn die een grote belangstelling hebben voor kwalitatief goede single-asset beleggingen, deze transactie is daar een uitstekend voorbeeld van” aldus Hein Peeters van TW Residential. Met deze transactie geeft FIFPro verder vorm aan haar ambitie om een hoogwaardige portefeuille huurwoningen op te bouwen. De komende jaren zal FIFPro deze strategie handhaven en meer woningcomplexen aan haar portefeuille toevoegen.

TW Residential voert het asset- en propertymanagement over de portefeuille en heeft FIFPro geadviseerd bij de aankoop van het complex. Het propertymanagement is door TW Residential gedelegeerd aan Compact Real Estate Services te Hilversum.