TW Residential koopt 64 woningen aan in de Randstad

TW Residential heeft een woningportefeuille bestaande uit 64 appartementen aangekocht ten behoeve van FIFPro Properties, verdeeld over 4 complexen. Verkoper is Altera Vastgoed NV. De appartementen zijn allen gelegen in de randstad.

Erwin Wessels, CIO Altera Vastgoed: “Het woningfonds van Altera maakt een snelle groei door en zal ook de komende jaren in omvang toenemen. Hoewel de complexen gelegen zijn op mooie locaties en zeer goed zijn verhuurd, is besloten om deze zogenaamde aangebroken objecten te verkopen. De focus van Altera verschuift namelijk steeds meer naar grotere projecten, waardoor besloten is deze vier complexen te verkopen.”

Hein Peeters, directeur TW Residential en verantwoordelijk voor de exploitatie van de portefeuille van FIFPro Properties:Als onderdeel van de beleggingsstrategie wordt een hoogwaardige woning beleggingsportefeuille opgebouwd en verder uitgebreid. De hoge technische en commerciële kwaliteit van deze complexen past naadloos bij het investeringsprofiel van onze klant. Mede door de goede locaties binnen de randstad hebben we veel vertrouwen in de toekomstige exploitatie van deze portefeuille”.

Altera Vastgoed werd geadviseerd door Colliers International en juridisch begeleid door Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn. TW Residential vertegenwoordigt de koper en zal de portefeuille in management nemen.