TW Residential koopt 28 appartementen aan in Arnhem

Namens een particuliere belegger heeft TW Residential 28 appartementen in Arnhem aangekocht van GWK Clairendael BV. Het betreft een hoogwaardig complex dat recent is opgeleverd en volledig is verhuurd. 

Het complex is gelegen aan de Rappardstraat 30-1 tm 30-28 in Arnhem en is opgeleverd in juli 2019. Binnen 2 maanden na oplevering was het complex vrijwel volledig verhuurd. Het gebouw is zeer energiezuinig uitgevoerd waarbij elk appartement bijvoorbeeld beschikt over zijn eigen zonnepanelen op het dak. De appartementen liggen in de woonwijk Klarendal, midden in het modekwartier van Arnhem. In de nabije  omgeving zijn diverse cafés, restaurants, ateliers en speciaalzaakjes te vinden. Het complex beschikt naast de woningen over 17 parkeerplaatsen op eigen terrein.

TW Residential is een niche-speler op de Nederlandse woningmarkt en investeert ten behoeve van cliënten in woningbeleggingen. Aan elke investering ligt een strategisch exploitatieplan ten grondslag dat aansluit bij het vastgestelde risico-rendementsprofiel. Het appartementencomplex is verworven vanwege de sterke locatie in het modekwartier aan de rand van het centrum van Arnhem. De voorspoedige eerste verhuur onderstreept daarnaast de commerciële kwaliteit van de woningen. TW Residential heeft de particuliere investeerder geadviseerd bij de aankoop.