TW Residential koopt 21 appartementen in Amsterdam aan

TW Residential heeft 21 appartementen aangekocht in Amsterdam ten behoeve van FIFPro Properties in Amsterdam. Verkoper is een lokale ontwikkelaar. De appartementen met de projectnaam ‘Key West Amsterdam’ (www.keywestamsterdam.nl) zijn gerealiseerd op een voormalige kantoorverdieping van een bestaand complex aan de Burgemeester Hogguerstraat 787 t/m 793 G te Amsterdam en zijn ‘high-end’ afgewerkt.

Het oplveringsniveau is hoogwaardig, waarbij alle appartementen zijn voorzien van ondermeer een nieuwe gevel, gietvloer, taatsdeuren, inbouwkasten op maat, een wasmachine en een volledig ingerichte keuken en badkamer. De appartementen hebben voorts een energielabel A en vrij uitzicht over de Sloterplas.

Hein Peeters, directeur van TW Residential en verantwoordelijk voor de exploitatie van de portefeuille van FIFPro Properties: “FIFPro is de wereldwijde, overkoepelende vakbond voor profvoetballers. Namens haar leden beheert FIFPro een deel van het vermogen van haar leden. Deze gelden worden belegd in assets met een laag risicoprofiel. Als onderdeel van de beleggingsstrategie wordt een hoogwaardige woningbeleggingsportefeuille opgebouwd en uitgebreid. De hoge technische en commerciele kwaliteit van de 21 appartementen past naadloos bij het investeringsprofiel van FIFPro. Vooruitlopend op de oplevering (17-6-2019) en overdracht was de verhuur reeds gestart. Mede op basis van de inschrijvingen op deze woningen, hebben wij veel vertrouwn in de toekomstige exploitatie.”   

De transactie is op initiatief van TW Residential tot stand gekomen, waarbij TW Residential de belangen van de Koper behartigde en het complex in management zal nemen.