TW Real Estate adviseert Bridges bij aankoop 128 woningen in Bilthoven

TW Real Estate heeft Bridges Real Estate, het vastgoedbedrijf van familie Vermaat, geadviseerd bij de verwerving van 128 appartementen gelegen aan de Spreeuwlaan en Kramsvogellaan in Bilthoven. De appartementen zijn verdeeld over twee identieke complexen, die samen ca. 10.600 m² groot zijn. Beide complexen bestaan uit 8 verdiepingen en 64 appartementen van verschillende groottes: 51, 87 en 106 m².

Het centrum van Bilthoven en winkelomgeving De Kwinkelier liggen op loopafstand van de locatie. Bewoners hebben hier ruime keuze uit een divers aanbod van lokale en regionale winkels en horeca. Bilthoven ligt in een groene omgeving in midden Nederland. Treinstation Bilthoven geeft een snelle verbinding met Utrecht en andere grote steden in de Randstad. Door de nabijheid van de A27 en A28 is de locatie ook met de auto goed bereikbaar.

Bridges Real Estate ziet een kansrijke toekomst in de complexen, die daardoor een uitstekende toevoeging op de portefeuille zijn.

“Wij hebben de ambitie om altijd waarde toe te voegen aan vastgoed. Op dit moment onderzoeken we de mogelijkheden om beide complexen te verduurzamen en te renoveren, bijvoorbeeld door het vernieuwen van gevels, wanden en centrale entrees,” aldus Paul Vermaat.

Bij de aankoop werd Bridges Real Estate commercieel bijgestaan door TW Real Estate. Verkoper van de complexen is een Nederlandse institutionele belegger en werd commercieel bijgestaan door CBRE Capital Markets. VBC Notarissen heeft de transactie juridisch begeleid.