TW Residential koopt 120 woningen aan ten behoeve van FIFPro

TW Residential heeft 120 woningen aangekocht van Syntrus Achmea Real Estate & Finance woningen verkocht. Het betreft zeven complexen met in totaal 114 appartementen en 6 eengezinswoningen. De appartementen liggen in Maastricht, Zoetermeer, Berkel-Enschot en Sneek. De eengezinswoningen liggen in Beek, Maarssen en Winsum. Capital Value begeleidde Syntrus Achmea Real Estate & Finance bij de verkoop. De koper werd geadviseerd door TW Residential.

De appartementencomplexen zijn allen onaangebroken en liggen op goede locaties binnen de gemeenten. De bouwjaren variëren van 1987 tot 1993. Syntrus Achmea RE&F heeft de woningen verkocht, omdat zij niet meer passen in de lange termijn beleggingsdoelstellingen van de klant. 

Hein Peeters, directeur TW Residential en verantwoordelijk voor de exploitatie van de portefeuille van FIFPro Properties: “FIFPro is de wereldwijde, overkoepelende vakbond voor profvoetballers. Namens haar leden beheert FIFPro een deel van het vermogen. Deze gelden worden belegd in assets met een laag risicoprofiel. Als onderdeel van de beleggingsstrategie wordt een hoogwaardige woningbeleggingsportefeuille opgebouwd en uitgebreid. Het exploitatiebeleid is hierbij gebaseerd op lange termijn verhuur en niet op uitponding. De hoge technische en commerciële kwaliteit van deze portefeuille past naadloos bij het investeringsprofiel van FIFPro. Mede op basis van de uitstekende locaties binnen de gemeenten, hebben wij veel vertrouwen in de toekomstige exploitatie”.

In opdracht van TW Residential zal Compact Real Estate Services het technisch beheer van de portefeuille uitvoeren.