TW Residential initieert ‘Dutch Peaks’, een Duits-Nederlandse Investment Management alliantie

TW Residential initieert ‘Dutch Peaks’, een Duits-Nederlandse Investment Management alliantie

De Nederlandse woningbeleggingsmarkt biedt nog altijd een interessant beleggingsalternatief voor Duitse institutionele- en private beleggers. De aanvangsrendementen in Nederland zijn doorgaans hoger dan in Duitsland en risico’s zijn laag. De belangstelling van Duitse investeerders voor de Nederlandse woningbeleggingsmarkt is dan ook onverminderd groot. Grote Duitse institutionele fondsen hebben daarop in Nederland kantoren geopend, maar middelgroot / klein institutioneel vermogen en private beleggers opereren vanuit Duitsland. Dutch Peaks richt zich specifiek op deze laatste doelgroep. Met een vertegenwoordiging van twee Duitse partners en een Nederlandse partner, kunnen Duitse beleggers optimaal worden begeleid vanaf deal sourcing tot propertymanagement.

Dutch Peaks biedt Investment Management-, Assetmanagement- en Propertymanagement services aan Duits middelgroot / klein institutioneel vermogen en private beleggers.

De partners in Dutch Peaks zijn;

  • Fourr GmbH (D), een real estate investment management organisatie die geleid wordt door dhr. I. Kronenberg. Dhr. Kronenberg heeft ruim 20 ervaring als investment- en assetmanager op het gebied van woningbeleggingen, waarvan de laatste 10 jaar internationaal namens diverse private beleggers.
  • Ideal Wohnen GmbH & Co KG (D), geleid door dhr. U.H. Koepke. Dhr. Koepke heeft tevens ruim 20 jaar ervaring in de vastgoedsector waarvan hij een groot deel actief is geweest als fundmanager bij AXA Real Estate. Dhr. Koepke is goed bekend bij Duitse institutionele beleggers en voorziet hen van deskundig advies bij het beleggen in de Nederlandse woningmarkt.
  • TW Residential BV (NL), geleid door H.F. Peeters en W.H. van de Wetering. Dhr. Peeters heeft gewerkt voor beursgenoteerde- en private investeerders, waaronder ca 6 jaar als investment manager bij een van de grootste Nederlandse particuliere woningbeleggers. Sinds 2014 biedt hij als directeur van TW Residential de diensten Investment Management-, Assetmanagement- en Propertymanagement aan beleggers in huurwoningen. De portefeuille waarvoor zij het asset- en propertymanagement voeren heeft op dit moment een beleggingswaarde van > € 50 mln.

Meer informatie; www.dutch-peaks.com

Bron: TW Residential initieert ‘Dutch Peaks’, een Duits-Nederlandse Investment Management alliantie