TW Real Estate koopt 50 woningen en 2.000 m² retail aan in Zeist tbv Bridges Real Estate

Bridges Real Estate (het vastgoedbeleggingsvehikel van de familie Vermaat) heeft een mixed-use complex in Zeist aangekocht. Het complex aan het Vrijheidsplein bestaat uit 50 appartementen, circa 2.000 m² retail en 23 garageboxen. De verkoper betreft een particuliere belegger

De huurinkomsten zijn ongeveer 50/50 verdeeld over de woningen en winkels. In de retailruimten zijn onder andere een supermarkt en meerdere lokale ondernemers gevestigd. De retailruimten zijn volledig verhuurd.

De aankoop van dit complex past goed binnen de strategie van Bridges Real Estate. Wij zullen op termijn waarde toevoegen door het complex te verduurzamen en daar waar mogelijk verder te optimaliseren. Op die manier creëren we een toekomstbestendige belegging voor onze portefeuille”, aldus Martijn Bremmer, directeur van Bridges Real Estate.

CBRE heeft de transactie begeleid namens de verkoper. Bridges Real Estate werd commercieel bijgestaan door TW Real Estate. Verkoper werd juridisch bijgestaan door Core Notariaat.