TW Commercial Real Estate verkoopt namens haar opdrachtgever De Kobi Collectie

TW Commercial Real Estate heeft namens haar opdrachtgever De Kobi Collectie verkocht aan een particuliere investeerder.

De Kobi Collectie is een portefeuille van circa 16.000 m² bedrijfs- en kantoorruimte gelegen op bedrijventerrein ‘De Kronkels’ in Bunschoten. De Kobie Collectie bestaat in totaal uit circa 40 huurders welke zijn gehuisvest in acht objecten, waarvan zeven objecten gelegen zijn op het “Bedrijvenpark Kobi” en één object, een single tenant kantoor / bedrijfsgebouw, gelegen is aan de Edisonweg te Bunschoten. 

De collectie laat al jaren een stabiele en gespreide kasstroom zien, hetgeen resulteert in een aantrekkelijk rendement tegen een beperkt risico. 

TW Commercial heeft voorafgaand een uitgebreide verkopers due diligence uitgevoerd wat heeft geleid tot een transparant, gestructureerd en succesvol verkoopproces.

Koper is een particuliere belegger die middels actief management streeft naar een verdere optimmalisatie van de collectie.

TW Comercial en VBC Notarissen hebben het due diligence en de transactie van de portefeuille begeleid.

TW Commercial is onderdeel van TW Real Estate. TW Real Estate is een partnerstructuur bestaande uit TW Real Estate Investment Management, TW Residential en TW Commercial Real Estate. TW Real Estate onderscheidt zich als een specialistisch en onafhankelijke team van adviseurs met een jarenlange kennis en ervaring in het commerciele- en residentiele vastgoed.