VASTGOEDEXPLOITATIES & VASTGOEDBELEGGINGEN

TW REIM adviseert private en institutionele vastgoedbeleggers die behoefte hebben aan additionele expertise bij het herstructureren van hun portefeuille en/of vastgoed organisatie ter optimalisatie van hun directe exploitatierendementen. Hierbij staat het managen van de belangen van de verschillende stakeholders centraal.

Vanuit zijn visie en strategie zal een belegger zowel zijn eigen belang als het belang van zijn huurders en dat van zijn eventuele financiers moeten integreren in zijn gehele exploitatiemanagement. Indien de belegger niet in staat is om draagvlak te krijgen voor de door hem gekozen strategie, zullen de verschillende stakeholders hun eigen strategie volgen. Hierdoor kunnen huurders opzeggen en kunnen financiers hun eigen belang boven dat van de belegger laten prevaleren.

Afhankelijk van de uitdagingen waarmee de desbetreffende vastgoedexploitatie geconfronteerd wordt, begeleidt TW REIM deze beleggers:

  • bij het opstellen van een visie, doelstelling en strategie;
  • in de gesprekken met financiers aan de hand van exploitatie- en liquiditeitsprognoses;
  • bij het realiseren van een succesvolle exit-strategie;
  • bij reorganisaties van organisaties naar een proactieve en resultaatgerichte vastgoedmanagementorganisatie.
  • TW REIM is uw sparringpartner en commercieel adviseur bij het verder professionaliseren van uw vastgoedexploitatie.

Met een uitgebreid netwerk in de vastgoedwereld is TW REIM in staat ook daadwerkelijk een Toegevoegde Waarde te zijn en waarde toe te voegen in het succesvol en praktisch invulling geven aan de adviezen die TW REIM zijn cliënten geeft.

HEEFT U EEN VRAAG?

5 + 14 =