TRANSACTIEMANAGEMENT

TW Commercial kan u professioneel begeleiden bij het gehele proces van aan- en verkoop van alle soorten bedrijfsmatig vastgoed. Ons team beschikt over de benodigde creativiteit, kennis, marktinformatie en netwerken om uw doelstellingen te bereiken. Wij streven daarbij naar een langdurige samenwerking met onze opdrachtgevers.

TW Commercial adviseert en begeleidt partijen bij de aankoop van bedrijfsmatig vastgoed voor beleggingsdoeleinden of eigen gebruik. Dit kunnen objecten zijn die reeds te koop worden aangeboden, maar TW Commercial ook partijen op basis van een programma van eisen of investeringsprofiel benaderen en objecten “losweken” voor haar opdrachtgevers.

Bij verkoop van vastgoed gaat het onze opdrachtgevers om het realiseren van optimale condities. Daarbij is niet alleen de koopsom van belang, maar ook de overige contractvoorwaarden. Door ons brede (inter)nationale netwerk, lange ervaring en uitgebreide marktkennis zijn wij uitstekend in staat om geschikte kopers te vinden en de verkoopopbrengst te optimaliseren.

In de aan- of verkooptrajecten begeleidt TW Commercial haar opdrachtgevers vanaf de beoordeling respectievelijk inventarisatie van objectinformatie tot en met notariële levering. Aangezien wij ons graag committeren aan onze aankoopadviezen en rendement berekeningen, kunnen wij ook na de notariële levering het assetmanagement van het aangekochte vastgoed verzorgen.

Door de compacte organisatie van TW Commercial is volledige aandacht en onafhankelijke behandeling van dossiers gegarandeerd.

HEEFT U EEN VRAAG?

3 + 8 =