Romano van Koot – in dienst als Jr. Asset Manager bij TW Residential

Per 1-4-2019 is Romano van Koot in dienst getreden bij TW Residential als Jr. Asset Manager Woningen. Romano zal ondersteuning verlenen bij het management van de woningportefeuilles die TW Residential namens haar klanten begeleidt.

Romano heeft zijn studie Vastgoed en Makelaardij aan de Saxion Hogeschool te Enschede behaald en is bezig met de afronding van de opleiding Master of Real Estate Studies aan de Rijksuniversiteit in Groningen.  

In zijn nieuwe functie als jr. asset manager zal hij dienstverlenende organisaties gaan aansturen (beheerders/ lokale verhuurmakelaars/ etc) en rapportages verzorgen ten behoeve van de belegger. Zijn activiteiten zullen erop gericht zijn om de waarde, het rendement, de bezettingsgraad, de (huur)inkomsten van de portefeuille te optimaliseren. Daarnaast zal hij zijn kennis en ervaring inzetten ten behoeve nieuwe acquisities (due diligence/ marktanalyses).

Organisatie

TW Residential is gespecialiseerd in het aankopen en managen van woningportefeuilles ten behoeve van institutionele beleggers en private investeerders. De onderneming is opgericht in 2014 en voert momenteel het investment management en assetmanagement over een vastgoedportefeuille. De klanten van TW Residential zijn institutionele beleggers, family offices en (high net) vermogende particulieren.