Paul Weenink sluit zich als nieuwe partner aan bij TW Real Estate

TW Real Estate, gevestigd in Loenen aan de Vecht, breidt haar activiteiten verder uit met de oprichting van TW Commercial Real Estate. Onder leiding van Paul Weenink adviseert en begeleidt TW Commercial Real Estate beleggers en eigenaar-gebruikers bij de aan- en verkoop van commercieel vastgoed en verzorgt voor haar opdrachtgevers het bijbehorende asset management.

Paul Weenink (49) heeft ruim 25 jaar werkervaring in de commerciële vastgoedsector. Na zijn afgeronde studie Bestuurskunde aan de Universiteit van Leiden, startte Paul zijn carrière in het commercieel vastgoed bij CB Richard Ellis, als taxateur en later als beleggingsmakelaar. De functie van beleggingsmakelaar vervolgde hij bij DTZ Zadelhoff en bij de door hem mede opgerichte bedrijfsmakelaardij Palzuid Vastgoed. Na Palzuid deed hij, zowel in dienstverband als ondernemer, ervaring op in de exploitatie van business centers. Voor de aansluiting bij TW Real Estate werkte Paul ruim 8 jaar bij Stedenrij als consultant, in welke functie hij een aantal grote ondernemingen adviseerde op het gebied van corporate real estate. Naast bovengenoemde functies is Paul geregistreerd (bij RICS en NRVT) als taxateur van bedrijfsmatig vastgoed.

TW Real Estate is een partnerstructuur bestaande uit TW Real Estate Investment Management, TW Residential en TW Commercial Real Estate. De overige partners zijn Willem Hendrik van de Wetering en Hein Peeters. TW Real Estate onderscheidt zich als een specialistisch en onafhankelijk team van adviseurs met een jarenlange kennis en ervaring in het commerciële- en residentiele vastgoed.