Ingver Faneyte sluit zich als nieuwe partner aan bij TW Real Estate

Team TW Real Estate

Ingver Faneyte sluit zich als nieuwe partner aan bij TW Real Estate

TW Real Estate breidt haar activiteiten verder uit met de oprichting van TW Office Advisors. Onder leiding van Ingver Faneyte adviseert en begeleidt TW Office Advisors (eind)gebruikers van commercieel vastgoed bij het aangaan en het optimaliseren van gebruiksovereenkomsten.

TW Office Advisors positioneert zich hierbij als strategisch adviseur van organisaties die geconfronteerd worden met complexe huisvestingsvraagstukken bij zowel eigendom als huur van vastgoed. Faneyte (42) heeft ruim 16 jaar werkervaring in het vastgoed, waarvan de laatste 6 jaar als Associate Director bij Jones Lang LaSalle (JLL). Binnen JLL heeft hij zowel in het Agency Leasing team, als in het Tenant Representation team gewerkt. Faneyte adviseerde hierbij zowel internationale corporates als kleinere lokale partijen.

TW Real Estate is een partnerstructuur bestaande uit TW Real Estate Investment Management, TW Residential en TW Office Advisors. De overige partners zijn Willem Hendrik van de Wetering en Hein Peeters. TW Real Estate onderscheidt zich als een specialistisch en onafhankelijk team van adviseurs met een jarenlange kennis en ervaring in het commerciële- en residentiele vastgoed.