Amanda van de Staak – in dienst als Vastgoedmanager bij TW Residential

Per 1-4-2020 is Amanda van de Staak in dienst getreden bij TW Residential als Vastgoedmanager Woningen. Amanda zal verantwoordelijk worden voor het management van een deel van de woningportefeuilles die TW Residential voor haar institutionele klanten en private investeerders begeleidt.

Amanda heeft een achtergrond als Vastgoedbeheerder bij Bun. Binnen deze functie was zij medeverantwoordelijk voor het optimaliseren van de resultaten van de portefeuille en vormde zij een belangrijke schakel tussen o.a. beheerders, makelaars, aannemers en huurders. Daarvoor heeft zij ervaring opgedaan als Manager vastgoed beheer bij Staate Beheer in Den Haag.

In haar functie als Vastgoedmanager bij TW Residential stuurt ze dienstverlenende organisaties aan (beheerders/lokale verhuurmakelaars/ aannemers etc) onderhoudt contacten met alle stakeholders en bereidt hold-sell beslissingen voor. Haar activiteiten zijn erop gericht om de waarde, het rendement, de bezettingsgraad, de (huur) inkomsten van de portefeuille te optimaliseren. Amanda heeft een opleiding aan de Hotelschool afgerond en aangevuld met cursussen huurrecht, woningwaarderingsstelsel en huurrecht woonruimte, verhuur en calamiteiten.

Organisatie

TW Residential is gespecialiseerd in het aankopen en managen van woningportefeuilles ten behoeve van institutionele beleggers en private investeerders. De klanten van TW Residential zijn institutionele beleggers, family offices en (high net) vermogende particulieren.