Vacature jr. asset manager woningen

Vacature jr. asset manager woningen

TW Residential is gespecialiseerd in het aankopen en managen van woningportefeuilles ten behoeve van institutionele beleggers en private investeerders. De onderneming is opgericht in 2014 en voert momenteel het investment management en assetmanagement over een vastgoedportefeuille met een waarde van ca. € 200 mln. De klanten van TW Residential zijn institutionele beleggers, family offices en (high net) vermogende particulieren.

Doelstelling Functie

Als Junior Asset Manager Woningen ga je werken in een dynamisch bedrijf dat, qua kwaliteit van dienstverlening en expertise, bij de top van de Nederlandse markt hoort. Je werkgebied bestaat uit heel Nederland en je relaties variëren van lokale verhuurmakelaars tot de directie van institutionele/ internationale investeerders. In deze functie zal je je ontwikkelen tot een allround woningbeleggingsspecialist en bouw je een breed netwerk op binnen dit specialisme.

Je krijgt de verantwoordelijkheid over het management van een woningportefeuille met een (huidige) omvang van ca. € 30 mln. Je stuurt de verschillende dienstverlenende organisaties aan (beheerders/ lokale verhuurmakelaars/ etc) en verzorgt de rapportages ten behoeve van de belegger. Je activiteiten zijn erop gericht om de waarde, het rendement, de bezettingsgraad, de (huur)inkomsten van de portefeuille te optimaliseren. Daarnaast zul je je kennis en ervaring inzetten ten behoeve nieuwe acquisities (due diligence/ marktanalyses).

Taken en verantwoordelijkheden

·        Optimaliseren van waarde/ rendement/ bezettingsgraad/ (huur)inkomsten;

·        Bedenken van (creatieve) oplossingen om de verhuurbaarheid van de objecten te vergroten;

·        Aansturen van lokale verhuur- en verkoopmakelaars;

·      Aansturen property manager(s);

  •   Accorderen nieuwe huurders die worden aangedragen door lokale makelaars;

·        Optimalisatie van exploitatie in overleg met property manager;

·        Voeren van commercieel management over de portefeuille;

·        Onderhouden van relaties met business partners (vve’s / huurders);

·        Aansturen van contacten met externe adviseurs;

  •    Rapportages t.b.v. de eigenaar/ klant.

Wij vragen

ü  Een afgeronde opleiding op HBO- WO niveau

ü  0 – 3 jaar werkervaring

ü  Goede communicatieve vaardigheden (in woord en geschrift)

ü  zelf startend, initiatief nemend, resultaat gericht

ü  Resultaat gedreven en commercieel ingesteld

ü  Cijfermatig goed onderlegd, ruime kennis van Excel

ü  Ervaring met het management/ beheer van vastgoedportefeuilles is een pré

Wij bieden

Wij bieden je een marktconform salaris in combinatie met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Het dienstverband is fulltime. Je werkomgeving is dynamisch en je werkgebied bestaat uit heel Nederland. Je relaties zullen variëren van lokale makelaars tot de directie van institutionele/ internationale investeerders. Binnen de gestelde kaders opereer je zelfstandig en met flexibiliteit (geen 9 tot 5 mentaliteit). In deze functie zal je je ontwikkelen tot een allround woningbeleggingsspecialist en bouw je een breed netwerk op binnen dit specialisme.

TW Real Estate is een partnerstructuur bestaande uit TW Real Estate Investment Management (TW REIM), TW Residential en TW Office Advisors. TW Residential is op gericht door de twee huidige partners (H. Peeters MSRE en W.H. van de Wetering MRE MRICS). De Jr. Asset Manager Woningen zal naast de oprichters de derde medewerker binnen TW Residential zijn. Het kantoor is in Loenen aan de Vecht, waar ook de overige ondernemingen van TW Real Estate gevestigd zijn (TW REIM en TW Office Advisors).

Neem voor vragen gerust contact op met Hein Peeters – Managing Partner. Wij vertellen je graag hoe je toekomstige werkomgeving eruit zal kunnen zien. 

Mail:     h.peeters@twresidential.nl

Tel:      035- 6250605 / 06-27088003